Οι παροχές μας

Εκπληκτική Θέα

Ανάμεσα από τους πέτρινους  τοίχους, το γκαζόν, τα λουλούδια   και τα δεκάδες δένδρα,  έχουν διαμορφωθεί. υπαίθριοι χώροι στάθμευσης , παιδική χαρά  και  η  πισίνα  (διαστάσεων 6,50 *13,00  μέτρα) .

Από τον πλακόστρωτο εξώστη δίπλα στην πισίνα  μπορείτε να  απολαύσετε το πρωινό σας ή τον καφέ σας, με εκπληκτική θέα  τις  βουνοκορφές  του Τόμαρου και  των Σουλιώτικων  βουνών.

Ο Ξενώνας «ΑΝΘΟΥΛΑ» λειτουργεί όλο το χρόνο, απολαμβάνοντας κάθε φορά, την ξεχωριστή ομορφιά κάθε εποχής. Πληρεί όλες τις προϋποθέσεις για μια γλυκιά και άνετη διαμονή χειμώνα ή καλοκαίρι προσφέροντας όλες τις ανέσεις που μπορεί να ζητάτε!

Εξαιρετικές Παροχές

Ηλιόλουστη Βεράντα

Κήπος

Κλιματισμός

Θέρμανση

Οικογενειακά Δωμάτια

Η Φύση

Πολυάριθμοι  λόφοι, χαράδρες διάφορων  κατευθύνσεων, και ανάμεσά τους  ο Αχέροντας ποταμός στην δυτική πλευρά και  ο παραπόταμος αυτού στην ανατολική  πλευρά, συμπληρώνουν την φωτογραφία της περιοχής  μεταξύ των δύο οροσειρών.
Αν κλείσεις τα μάτια σου  για λίγο και αλλάξεις το πράσινο  με το μπλε, θα έχεις μπροστά σου  την Αχερουσία λίμνη να ξεχειλίζει στα στενά του  Αχέροντα.  Η περιοχή της Λάκκας  Σουλίου  χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερη φυσική ομορφιά  με τα άφθονα νερά και το πλούσιο πράσινο να κυριαρχούν. Τα Δερβίζιανα  αποτελούν το Γεωγραφικό και Διοικητικό Κέντρο της Περιοχής. Μαζί με άλλα 13 πανέμορφα χωριά,  συναποτελούν τον Καποδιστριακό  Δήμο Λάκκας Σουλίου. Από τα Δερβίζιανα και τα μπαλκόνια του ξενώνα Ανθούλα, μπορείτε να θαυμάσετε το απέραντο  πράσινο  και να απολαύσετε  το ηλιοβασίλεμα  πίσω από τα Σουλιώτικα βουνά..

  • Αν κλείσεις τα μάτια σου  για λίγο και αλλάξεις το πράσινο  με το μπλε, θα έχεις μπροστά σου  την Αχερουσία λίμνη να ξεχειλίζει στα στενά του  Αχέροντα...

adminΠαροχές